Gå til innholdet

Har du lurt på hva du skal med en beredskapspakke i bilen?

Norges Beredskap er en liten familiebedrift med mor, far og to barn. Vi hadde ikke ofret dette med beredskap en tanke for 5 år siden. Vi var på vei i bil nedover mot Sørlandet fra Oslo en sen fredagskveld. Med små barn var håpet at barna kanskje ville sovne på veien nedover. Det regnet når vi dro hjemmefra, og det fortsatte å regne mens vi kjørte nedover. Det regnet mer og mer og trafikken gikk saktere og saktere. Etter hvert begynte veiene å bli oversvømt og vi begynte å angre på at vi ikke hadde sjekket værmeldingen før vi dro (godt tips til alle andre, lurt å sjekke værmeldingen/nyhetene før man planlegger en reise). Etter hvert begynte vi å se biler langs veikanten som hadde stoppet opp og trafikken gikk i sneglefart. På dette tidspunktet begynte vi å bli bekymret over om vannet snart skulle komme inn i bilen, for veiene var alle dekt med mange centimeter med vann. En rød sportsbil tok fart ut av køen foran oss og skulle kjøre av ved neste avkjørsel. Han raste igjennom vannet sprutet til alle kanter, bilen mistet mer og mer fart helt til den stoppet opp og det begynte å ryke av panseret. Vi vurderte å snu. Men det ville være like ille eller verre å kjøre igjennom de verste partiene med vann vi så vidt hadde kommet oss igjennom til nå. Så stopper trafikken i en rundkjøring og en søkkvåt politimann kommer fram. Han sier til alle at veien videre er stengt på grunn av store vannmengder. Vi spør han hvor vi skal kjøre? Han sier; Jeg vet ikke. Vi er ikke kjent i området og er et sted mellom 1 til 2 timer unna destinasjonen vår. Vi tar en rå sjanse og følger etter bilen foran oss som har fått samme beskjed som oss, og håper at han/hun er kjent og vet hvor man kan kjøre. Heldigvis må det ha vært noen som var lokalkjent for de førte oss opp noen smale veier unna de oversvømte veiene i dalsøkkene. Vi kom oss opp i høyden og kom trygt fram til slutt. Men etter denne turen med to små i bilen begynte vi for alvor å tenke over hva som kunne ha skjedd og hva som kunne være lurt å ha i bilen om noe uforutsett skulle skje, motorstopp på vinteren, eller ekstremvær.

5 år senere ble beredskapspakke bil og beredskapspakke hjem skapt og lansert.

Noen av de viktigste grunnene til hvorfor denne pakken er uunnværlig:

  1.        Trygghet på veien: Med førstehjelpsutstyr lett tilgjengelig kan du gi nødvendig hjelp i tilfelle små skader eller uhell.
  2.        Klar for uforutsette hendelser: Alt fra flate dekk til motorproblemer kan skje når som helst. Dekkreparasjonssettet og pipenøkkelen vil hjelpe deg å håndtere slike situasjoner.
  3.        Komfort i nødssituasjoner: Om du blir strandet på grunn av dårlige værforhold eller tekniske problemer, kan fleece-teppet og varmeteppet holde deg varm mens du venter på hjelp.
  4.        Synlighet og sikkerhet: En refleksponcho og varseltrekant sørger for at du er synlig for andre trafikanter, noe som er spesielt viktig i mørket eller dårlig vær.
  5.        Praktisk oppbevaring: Vår oppbevarings bag med borrelås kan enkelt festes i bagasjerommet, slik at alt utstyr er organisert og lett tilgjengelig.

En beredskapspakke til bilen er ikke bare en investering i din egen sikkerhet, men også i komforten og tryggheten til alle som er med på turen. Med vår nøye sammensatte pakke, kan du føle deg trygg og forberedt på det uventede, uansett hvor du er på vei. Så hvorfor ikke ta det første steget mot en tryggere bilreise og skaffe deg vår praktiske og nødvendige beredskapspakke?

Adresse
Neskollen, 2165 Hvam
Telefon
94866278
E-postadresse
post@norgesberedskap.no
Foretaksregisteret
833037102
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business