Gå til innholdet

Om oss

I vår lille familiedrevne bedrift er vi drevet at et enkelt, men et dyptgripende oppdrag: å sikre at alle har tilgang til viktig beredskapsutstyr når de trenger det mest. I en verden der uventede situasjoner kan oppstå når som helst, er beredskap ikke en luksus, men en nødvendighet.

Grunnlagt på verdier om omsorg, pålitelighet og fellesskap, tror vi at hvert individ og familie fortjener mest mulig ro i møte med motgang. Det er derfor vi er omhyggelige i vår jobb med å sette sammen det du trenger ifølge DSB i en beredskaps sekk som er designet for å klargjøre mennesker i krisetider.

Fra nødvendig førstehjelp til alt av overlevelsesutstyr er produktene våre nøye utvalgt og laget for å møte de ulike behovene til kundene våre. Enten det er en naturkatastrofe, en medisinsk nødsituasjon eller uforutsette omstendigheter, er beredskaps sekkene våre skreddersydd for å gi praktiske løsninger når sekundene teller.

Som en familiedrevet bedrift forstår vi viktigheten av tillit og ansvar. Det er derfor vi prioriterer kvalitet, tilgjengelighet og kundetilfredshet i alt vi gjør. Med hver sekk vi lager tar vi sikte på å skape tillit og beredskap i samfunnet vårt, en husholdning om gangen.

I hjertet av selskapet vårt ligger en forpliktelse mot å hjelpe andre med medfølelse og integritet. Vi tror at ved å utstyre folk med verktøyene de trenger for å møte nødssituasjoner, kan vi bidra til å skape et tryggere og mer motstandsdyktig samfunn i generasjoner fremover.

Takk for at du betrodde oss med dine beredskapsbehov. Sammen står vi stødig i enhver storm.

Adresse
Neskollen, 2165 Hvam
Telefon
94866278
E-postadresse
post@norgesberedskap.no
Foretaksregisteret
833037102
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business