Gå til innholdet

VG med gjennomgang av beredskapspakke

Når det kommer til beredskap, er det viktig å være forberedt. I det siste har det dukket opp flere artikler i media om nye anbefalinger fra DSB og hva det vil koste. Som denne videoen fra VG:

https://www.vg.no/video/297016?utm_source=vgfront-personalized&utm_content=hovedlopet_row46_pos1&utm_term=vgtv_personalized_front-test-standard_bandit-1-&utm_campaign=overlay-main-desktop

Her gjennomgås det hva det vil koste å sette sammen en beredskapspakke for 7 dager. Som man ser i videoen så har journalisten vært i mange forskjellige butikker og samlet sammen dette. Prisen de kom fram til var 3293,86 kr. I vår ferdigpakkede sekk får du med en robust og utvidbar sekk, som er kjapp og enkel å ta med seg på farten. Alt er ferdig pakket og klart. Jobben er gjort med å samle sammen gode produkter som passer det norske markedet og den norske kunden. Masse utstyr utover DSB sin liste som vi mener er like viktig å ha på plass.

Vår beredskapssekk for hjemmet ikke bare oppfyller, men overgår DSB sine anbefalinger ved å inkludere viktige elementer som mange andre pakker overser. Du legger kun til mat med lang holdbarhet som passer din familie sine preferanser og/eller allergier, JOD tabletter, eventuelle medisiner dere bruker og varme klær. Investér i din og din families sikkerhet med vår komplette beredskapssekk – en enkel, pålitelig løsning som står klar når du trenger den mest.

Nå er den til og med på tilbud, til kun 3.999 kr.

 

#Beredskapslager #kit #bil #car #survivalkit #vann #gave #hjemme #camping #pappa #førstehjelpsskrin #hjemme #survival #gaver #car #boks #beredskapspakke #førstegangs #dager #reise #vannrensetableter #førstehjelpsutstyr #medisinkoffert #tilbehør #førstehjelp #medisinskap #travel #gadgets #bilrekvisita #medisin #norgesberedskap #norges #beredskap #essentials #oppbevaring #liste #norsk #nødlager #tool #verktøy #multiverktøy #besafe #oppbevaringslomme #jula #biltema #safe #emergency #kit #emergencykit

 

Adresse
Neskollen, 2165 Hvam
Telefon
94866278
E-postadresse
post@norgesberedskap.no
Foretaksregisteret
833037102
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business